Μία λέξη έχω μόνο γι’ αυτό το βιβλίο. Υπέροχο!

Το «Μια μέρα» είναι η ιστορία ενός παιδιού και παρουσιάζει ωραία το ταξίδι της ζωής από τη γέννηση στο θάνατο. Είναι απλά γραμμένο όμως παρόλα αυτά έχει τον τρόπο να αφήνει μια έντονη γλυκιά αίσθηση στον αναγνώστη.

Αφού διάβασα την ιστορία στην κόρη μου, έκλαψα ξανά και ξανά… Δάκρυα χαράς φυσικά. Είναι όμορφο να φαντάζεσαι το παιδί σου να μεγαλώνει χαρούμενο, δυνατό και ανεξάρτητο. Τι παραπάνω μπορεί να ζητήσει ένας γονιός για το παιδί του; Όμως είναι επίσης συγκινητικό να βλέπεις το παιδί σου να μεγαλώνει και να μην είναι το μικρό σου παιδί που ήταν κάποτε. Οι άνθρωποι μπορούν να χαθούν τόσο εύκολα στο λεπτό που είναι εύκολο να ξεχάσουν ότι μια μέρα όλα θα είναι διαφορετικά.

Αυτό που αποκόμισα από το βιβλίο είναι πως η ζωή είναι μικρή. Μια μέρα έχεις ένα νεογέννητο παιδί και μέχρι να ανοιγοκλείσεις τα μάτια, το μωρό αυτό θα έχει μεγαλώσει και θα είναι έτοιμο να πάρει τη ζωή στα χέρια του.

Αυτό το βιβλίο είναι τέλειο για ανάγνωση μητέρας σε κόρη. Η μητέρα θα αποκομίσει περισσότερα από το μωρό, όμως μια ημέρα το μωρό θα καταλάβει.

Απλά υπέροχο.